(ویدئو در بهمن ۱۳۹۷ تهیه شده است)
مشاهده ویدئو از طریق:
(نحوه ورود به بورس)
دوست من سلام!
امیدوارم هر جای این کره خاکی که هستی زندگی بر وفق مرادت باشه!
یکی از سوالات بسیار زیادی که شما عزیزان این روزها از من و همکاران من در مورد نحوه ورود به بورس میپرسید این است که:
چطور میتوانیم وارد بورس شویم و از کجا باید شروع کنیم؟!”
آیا برای به دست آوردن تخصص در این حوزه باید حتما در دانشگاه و به صورت آکادمیک تخصص کسب کنیم؟!”
برای پاسخ به این سوال دوست دارم ابتدا به این نکته اشاره کنم. معمولا افرادی که قصد ورود به بورس را دارند به دو دسته تقسیم میشوند.
دسته اول افرادی هستند که بدون گذراندن آموزش بورس و بدون هیچگونه آگاهی و دانشی وارد این بازار میشوند. این افراد بدون داشتن پیشزمینه ذهنی و تحقیق در مورد بازارسرمایه، فکر میکنند که با دریافت یک کد بورسی میتوانند یک شبه و بر اساس شانس و اقبال، ثروتی که در نظر دارند را به دست بیاورند. البته که تجربه نشان داده در ۹۹% موارد شانس با آنها یار نیست!
دسته دوم اما افرادی هستند که گمان میکنند برای ورود به بورس نیاز به تخصص بسیار زیادی دارند و میبایست به اصطلاح تمام “خم و چم” بازار را بدانند. یا فکر میکنند که برای موفقیت در بازار بورس باید حتما در رشتهای مرتبط تحصیل کرده باشند و در غیر این صورت هیچ راهی ندارند! و باز هم صد البته که در بسیاری از موارد شاهد این بودهایم و هستیم که این عزیزان هیچوقت قدم در مسیر نمیگذارند، چرا که به نظر شکست دادن این غول بیشاخ و دم از دست آنها بر نمیآید!
اما حق با کدوم گروه است؟!
ما میگوییم هیچکدام! پیشنهاد ما رعایت اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط است…
قطعا کسانی که در رشتههای مرتبط با بازارهای مالی و بورس مثل مدیریت مالی، حسابداری و یا رشتههای مرتبط دیگر تحصیل کردهاند میتوانند به نوعی یک پله جلوتر از دیگران باشند. اما تجربه ثابت کرده که تحصیلات دانشگاهی نمیتواند تضمینی برای موفقیت در بازار سرمایه باشد.
اگر شما هم قصد ورود به بورس را دارید در ابتدا باید آموزش بورس (منظور تحصیلات دانشگاهی نیست!) را در اولویت خود قرار دهید و با افراد با تجربه در این حوزه مشورت کنید. و گام مهمتر کسب تجربه توسط خود شما است که این امر باعث افزایش مهارت شما در معاملات و خرید و فروش سهام نیز میشود.
بسیاری از افراد را میشناسم که در رشتههای مرتبط با بورس تحصیل کردهاند اما هیچگونه آشنایی با این بازار ندارند و عملا کار خاصی در این حوزه نمیکنند. اما در طرف مقابل تعداد خیلی زیادی از دوستانمان هم هستند که تحصیلات دانشگاهی آنها هیچ ارتباطی به بازار سرمایه ندارد اما شغل اصلی آنها فعالیت در بازار سرمایه است و بسیار هم موفقاند.
کمال گرایی ممنوع!
لُب کلام!
به صورت کلی نکته این جاست که شما برای ورود به بورس نه خیلی باید موضوع را ساده بگیرید و بدون هیچ آموزش و دانشی وارد بازار شوید و از آن سو نیز نباید خیلی موضوع را پیچیده کنید و با وسواس و کمالگرایی پیش بروید. پس توصیه ما برای شروع فعالیت در بورس رعایت اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط است. همان روشی که خود ما نیز در پیش گرفتهایم.
در مورد مباحث موفقیتی و به خصوص موفقیت مالی نیز از نظر ما افراد به سه دسته تقسیم میشوند:
- عده زیادی از مردم نسبت به زمانی که کار میکنند پول دریافت میکنند. هر چه میزان ساعت کاری آنها بیشتر شود، درآمد آنها هم افزایش مییابد. احتمالا در حوزههای مختلف شما هم این افراد را دیدهاید! محدودیت زمانی بزرگترین دغدغه این گروه است!
- در صورتی که یکی از افراد فوق بخواهد درآمد خود را افزایش دهد باید کسب و کار و مجموعهای را مدیریت کند که برآیند فعالیت این مجموعه محدودیت زمانی را از بین ببرد.
- اما مرحله بالاتر افرادی هستند که بر روی دو دسته قبلی سرمایهگذاری میکنند. آنها با شناسایی افراد و استفاده از تجربه و تخصص آنها به عنوان سرمایهگذار همواره درآمدهای بیشتری از دو گروه قبل داشته و دارند. (کمی به اطرافیان خود دقت کنید!)
تصور اشتباه عموم مردم این است که خوب برای سرمایهگذاری پولهای زیادی لازم است! ما که در دخل و خرج خود ماندهایم چگونه میتوانیم سرمایهگذاری کنیم!!!
بازار سرمایه یا همان بورس فضای لازم را برای همه افراد جامعه (با هر میزان سرمایه و تحصیلاتی) را فراهم کرده تا افراد با مبالغ اندک نیز بتوانند از مزایای سرمایهگذاری استفاده کنند.
چکیده مطلب:
زمانی که شما با خریدن سهام یک شرکت بر روی آن شرکت سرمایهگذاری میکنید، صرفا یک کاغذ بیارزش به دست شما نمیرسد. بلکه تعداد سهام شما بیانکننده میزان مالکیت شما از داراییها و منافع شرکت است. در این صورت علاوه بر منتفع شدن از افزایش قیمت سهام بسته به شرایط بازار، در انتهای سال مقداری از سود ساخته شده توسط شرکت نیز متعلق به شماست و کم کم میتوانید به ثروت دلخواه خودتان هم برسید …
به این سوالات فکر کنید:
آیا با زمان محدود میتوان ثروتمند شد؟!
با گرفتن دستمزد به ازای ساعت کاری چطور؟!
چگونه میتوان محدودیت زمانی را از بین برد ؟!
۵ دیدگاه. شما هم نظر خود را بنویسید:
سلام آقای ادیب نیا
من تازه با وبسایت شما آشنا شدم.بسیار ممنون بابت آموزشهای عالیتون
یه سوال که بعد از دیدن کلیپ چگونه داراییهاتون را در ۶ ماه ۲ برابر کنید برام پیش اومد اینه که اگه میشه توی ۱ سال سرمایمون رو در بورس ۴ برار کنیم پس چرا صندوقهای سرمایه گذاری سهام که مدیران خبره و با تجربه ایی دارن سود سالیانشون فقط حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد هست
پیشاپیش از پاسخ به جواب سوالم ازتون سپاسگذاری میکنم
سلام
ممنون از همراهیتون
من نگفتم شما یا هر کسی میتونه سرمایش رو در یکسال ۴ برابر کنه. گفتم پتانسیل انجام این کار وجود داره. (حتی پتانسیلهای بیشتر از ۴ برابر در یکسال وجود داره) اما چه کسی توانایی انجام این کار رو داره؟ قطعا کسی که تخصص و تبحر لازم را داشته باشه و به دید بلند مدت به سرمایه گذاری نگاه کنه. ممکنه فردی با شرایط مختلف در یکسال ۲۰ درصد سود کنه ولی در یکسال دیگه ۴۰۰ درصد سود کنه. چیزی که مهمه اینه که با سود مرکب در چندین سال میتوان به دستاوردهای خوبی رسید. وارن بافت هم یک شبه و یک ساله میلیاردر نشد.
در مورد صندوق های سرمایه گذاری هم همه ۲۰ تا ۳۰ درصد سود نمیدن. بستگی به مدیریت صندوق داره. حتی ممکنه بعضی صندوق ها ضرر هم بدن. اما صندوقهای زیادی داریم که سودهای خیلی خوبی میدن.
یک نمونه بخوام مثال بزنم کافیه بازدهی صندوق مشترک آگاه رو بررسی کنید که طی ۱۰ سالی که تاسیس شده حدود ۴هزار درصد بازدهی داشته
عالی بود استاد خیلی با ظرافت و هوشمندانه مطلب رو ارائه میدین آشنایی با شما باعث افتخاره استاد دوره آموزشی شما ب صورت سی دی هست یا فایل
ممنون از همراهیتون
آموزش ها به صورت فایلهای دانلودی است
سلام خدمت استاد عزیز
مثل همیشه عالی و پرکاربرد
هرکدوم از فیلم هایی رو که تو سایت قرار میدین یکی از ابهامات ذهنی من رو برطرف میکنه که جای دیگه نمیتونم انقدر کامل و واضح دنبالشون باشم
مرسی از شما و تیمتون
به امید موفقیت روزافزون