فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی

cover sized
۲۵ دیدگاه

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی

۲۵ دیدگاه

(ویدئو در شهریور ۱۳۹۸ ضبط شده است)

مشاهده ویدئو از طریق‌:

فایل صوتی

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بورس بی‌نهایت هستند اگر…

سلام به تو دوست پر قدرت و پرتوان من!
امیدوارم هر جای این کره خاکی که هستی، زندگی بر وفق مرادت باشه!

امروز می‌خوام در مورد یک مسئله بسیار مهم با تو صحبت کنم…

پس این ویدیو رو تهیه کردم برای کسایی که فکرهای بزرگی در سرشون دارن و نگاهشون با بقیه فرق داره…
کسایی که بزرگ فکر میکنن، کسایی که به دنبال موفقیت و پیشرفت هستن…
کسایی که نمی‌خوان موفقیت رو یک شبه به دست بیارن و دنبال اینن که روی خودشون سرمایه‌گذاری کنن…

و به دنبال این هستن که در ابعاد مختلف زندگیشون به خصوص در مباحث مالی پیشرفت‌ها و دستاوردهای عالی داشته باشن!

می‌خوام در مورد ذهنیت و طرز فکری صحبت کنم که خودم همیشه سعی کردم اینجوری فکر کنم…

ثروتمندان خودساخته چه باوری دارند؟!

من علاقه بسیار زیادی به دنبال کردن افراد موفق در حوزه‌های مختلف دارم. قطعا موفقیت مالی هم یکی از فاکتورهای موفقیت برای بسیاری از افراد است. برای خود من هم یکی از فاکتورهای مهم موفقیت، بحث موفقیت مالی هست و این که از راه درست آدم بتونه به ثروت دلخواهش دست پیدا کنه.

من شخصآ زمان زیادی رو برای مطالعه در مورد طرز فکر و نوع نگاه افراد موفق به زندگی و دنیای اطرافشون صرف کردم. یکی از طرز فکرهایی که از نظر من در همه افراد موفق و ثروتمندان خودساخته مشترک بوده، اعتقاد به بی‌نهایت بودن فرصت‌ها در زندگی و در زمینه‌های مختلف است. ثروتمندان خودساخته اعتقاد دارند که همیشه فرصت برای رسیدن به پیشرفت و دستاوردهای مختلف در ابعاد مختلف زندگی وجود دارد. اون‌ها در مورد موفقیت مالی هم اعتقاد داشتند که برای رسیدن به ثروت همیشه فرصت وجود دارد.

چه ذهنیتی در مورد فرصت‌ها داشته باشیم؟

ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که از دوران کودکی به ما گفتن که “شانس در خونه آدم رو نمی‌زنه!” یا “شانس فقط یک بار در خونه آدمو میزنه!”
و این که باید از شانس خودت استفاده کنی و گرنه ممکنه دیگه هیچ وقت بهت رو نکنه!
این نگاه و ذهنیتی هست که توی ناخودآگاه خیلی از ماها شکل گرفته…

از کودکی و در زندگی ما ممکنه از این دست تفکرات وجود داشته باشه. اما در نقطه مقابل این طرز فکر یک ضرب‌المثل فکر می‌کنم انگلیسی هست که میگه:

“زندگی مثل یک ایستگاه اتوبوسه و فرصت‌ها شبیه اتوبوس‌هایی هستند که به این ایستگاه میان. اگر یک اتوبوس رو از دست دادی و بهش نرسیدی نگران نباش! اتوبوس بعدی خیلی زود از راه خواهد رسید…”

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بورس

توی بازار سرمایه و بورس من با افراد خیلی زیادی سر و کار دارم. دوستان و همکاران خودم، یا عزیزانی که از طریق سایت، ایمیل یا شبکه‌های اجتماعی با ما در ارتباط هستند و یا حتی مشاوره‌های حضوری …

اما چیزی که برای من خیلی جالب هست اینه که می‌بینم یک سری نگرانی‌های در افراد وجود داره که به همین طرز فکر اصطلاحا “کمبود” برمی‌گرده!
این که فرصت وجود نداره! این که سخت میشه فرصت‌ها رو پیدا کرد! مخصوصا توی بحث‌های مالی و توی بازار سرمایه این نوع نگاه خیلی بیشتر هم هست.

و من به این موضوع رسیدم که در افراد موفق اعتقاد به بی‌نهایت بودن فرصت‌ها به طور عمیقی وجود داره. حالا هر کسی توی بیزینس و کسب و کار خودش! و زمانی که خود من روی این قضیه کار کردم و سعی کردن نگاه خودم رو تغییر بدم و شبیه افرد موفق فکر کنم، شرایط و اتفاقات خیلی بهتری برای من رقم خورد.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بورس بی‌نهایت هستند!

شاید در ابتدای ورودم به بورس کمتر به این موضوع باور داشتم. ممکن بود معاملاتی رو انجام بدم که باعث نگرانی من می‌شد. اجازه بدید یک مثال بزنم:

زمانی می‌شد که من یک سهمی رو می‌خریدم و بعد می‌دیدم که تعداد زیادی از سهم‌ها هستن که در بازار دارن رشد می‌کنن اما سهمی که من خریده بودم رشدی نمی‌کرد. و این موضوع من رو نگران می‌کرد و با خودم می‌گفتم که من این فرصت رو از دست دادم و ممکنه دیگه این فرصت به دست نیاد!

اما خیلی زود متوجه اشتباه خودم شدم. سعی کردم اون رو تغییر بدم و به جای فکر کردن به کمبود به ” قانون فراوانی ” فکر کنم. کم کم نشونه‌های این تصمیم من هم خودش رو نشون داد. متوجه شدم که حتی توی بازارهای منفی هم سهم‌هایی هستن که خلاف جهت بازار حرکت می‌کنن و به جای روند نزولی توی روند صعودی هستند. پس به این طرز فکر که فرصت‌ها همیشه وجود دارن باور پیدا کردم!

پس اگر من تفکرم این باشه که فرصت‌ها رو از دست دادم، احتمالا از فرصت‌‌های بعدی هم جا می‌مونم … اما اگر اعتقاد داشته باشم که اتوبوس‌ها (فرصت‌ها) همیشه هستن و پشت سر هم دارن میان، قطعا می‌تونم از فرصت‌های بعدی استفاده کنم!

رفتار هیجانی در بورس

متاسفانه در بازار سرمایه و در کشور ما رفتار هیجانی در تعداد زیادی از سرمایه‌گذاران دیده می‌شه!

مثلا فردی یک سهمی رو داره، کل سهم‌های بازار در حال رشد هستن اما اون یک دونه سهم رشد نمی‌کنه یا درجا می‌زنه! و اون فرد برای این که نگران هست و همش به این فکر می‌کنه که از بازار جا مونده و فرصت رو از دست داده، سهم خودش رو می‌فروشه و میره سهامی رو که شاید رشد زیادی کردن و در صف خرید هستند رو می‌خره! و فردای اون روز دقیقا عکس همین اتفاق میفته! یعنی سهم قبلی رشد زیادی می‌کنه و سهمی که تازه خریده رشد نمی‌کنه!

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بورس - کمبود یا فراوانی

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بورس – کمبود یا فراوانی

چکیده مطلب:

پس نوع نگاه و رفتار هیجانی و ترس و نگرانی بخاطر از دست رفتن فرصت‌ها، به همین طرز فکر و نگرانی‌های نشأت گرفته از کمبود برمی‌گرده! اما اگر اعتقاد ما به بی‌نهایت بودن فرصت‌ها باشه، قطعا اتفاقات و شرایطی رقم خواهد خورد که به ثروت دلخواهمون برسیم. مسیر درست در این بازار هم ابتدا داشتن دانش و علم لازم برای تحلیل کردن سهام مختلف هست. بعد از این که یک نفر این دانش رو به دست آورد، می‌تونه با اتکا به همین دانش و بدون نگرانی و دغدغه و البته با باور به بی‌نهایت بودن فرصت‌ها، به ثروت دلخواهش برسه…

دوست من! فارغ از این که چه شغلی داری و تو چه حوزه‌ای کار می‌کنی، موفقیت به طرز فکر و باورهای درونی تو برمی‌گرده! اگر ایرادها و مشکلات ذهنی خودت رو رفع کنی و طرز فکرت رو تغییر بدی، خیلی زودتر از چیزی که فکرشو می‌کنی به نتیجه خواهی رسید…

نظرات این مطلب

امیرحسین ادیب نیا

با رویکردی موثر در این فضا حضور دارم.
امیدوارم حال و انرژیِ خوب، در زندگیِ من و تو جریان یابد.

۲۵ دیدگاه. شما هم نظر خود را بنویسید:

  • سلام ممنون از مطالب ارزشمندتون، می‌شود لینک دروس ۱ تا ۷ را به ایمیل من هم ارسال نمایید.

    پاسخ
  • با تشکر از انرژی‌های مثبت شما من درس ۱ را دریافت کردم میشه بقیه درسها را برایم بفرستید چون مطلبی از شما خوانده بودم بابت صفر تا صد سهام ممنون میشم

    پاسخ
  • سلام وقتتون بخیر حداکثر سرمایه برای خریدو فروش چقدر هستش؟میشه میلیاردی هم سهم خرید؟با تشکر فراوان

    پاسخ
  • سلام .. کجای ابر کوموی نزولی و صعودی نباید معامله شه ؟

    پاسخ
  • سلام ممنون از مطالب مفیدتون. می‌شود لینک دروس ۱ تا ۷ را به ایمیل بنده ارسال نمایید. ممنون میشوم

    پاسخ
  • با سلام م عرض ادب و ارادت خدمت شما بابت انرژی مثبت و راهنمایی های ازرنده تان، برایتان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم. من مدت کوتاهی است با بازار سرمایه آشنا شدم و سعی دارم با راهنمایی عزیزانی مثل شما و مطالعه، آگاهی خودم را بالا ببرم و خوشبختانه سود قابل ملاحظه ای هم داشته ام و چه بسا برای من هم اتفاقات مثبت و منفی افتاده است. اما سوالی در خصوص ایمیل ارسالی شما که در ضمیمه آن این ویدیو بود و مربوط میشود به موضوع کاهش شدید سهام در بورس و افزایش سود قابل توجه یکی از سهام شما در آن روز است. سوالم اینستکه آیا در آنجا ضریب بتا منفی بوده است که چنین اتفاقی افتاده است ویا تحلیل دیگری از موضوع است. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون از وقتیکه میگذارید.

    پاسخ
    • امیرحسین ادیب نیا
      ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ ۱۴:۲۷

      سلام دوست عزیز
      ممنون از همراهیتون
      یکی از فاکتورها میتونه ضریب بتا منفی باشه اما تحلیل‌های دیگری هم ملاک هست.
      البته باید این رو هم در نظر داشته باشید که در بازه زمانی کوتاه مثلا یک روز ممکنه ضریب بتا کارایی زیادی نداشته باشه! چون به عنوان مثال اون سهم که در بازار منفی رشد داشت به خاطر پتانسل بالای سهم بود و در روزهای مثبت بازار هم رشد خودش رو همراه با بازار داشته!

      اما درکل در بازه‌های زمانی بلند مدت و در بازارهای bearish ضریب بتای منفی میتونه یکی از فاکتورها برای شناسایی سهام مستعد رشد باشه

      پاسخ
  • سلام اینکه میگن سهم رشد نکرده بخرید خب اگه همه سهما رشد کنن تکلیف چیه ؟ یا اگه قیمت سهاما بره بالای ۱۰۰۰۰ خب پرریسک میشه .. دوباره رو ۳۰۰-۴۰۰ باز نمیشه مثه شتران سال ۹۱ ؟

    پاسخ
    • امیرحسین ادیب نیا
      ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ ۱۴:۲۱

      سلام دوست عزیز
      چه کسی بهتون گفته سهم رشد نکرده بخرید؟

      اگر کسی گفته باید براتون هم توضیح بده که منظورش چیه

      من اگر به کسی این جمله رو بگم منظورم این خواهد بود که سهامی که نسبت به پتانسیلش رشد نکرده میتونه گزینه خوبی باشه
      حالا ممکنه سهمی ۱۰۰۰۰ تومن باشه ولی نسبت به پتانسیلی که داشته رشد نکرده باشه

      در یکی از ویدئوها هم توضیح دادم که ملاک ارزون یا گرون بودن یک سهم، قیمت اون سهم نیست
      ممکنه قیمت یک سهم ۱۰۰۰۰ تومن باشه ولی ارزون باشه و در مقابل قیمت سهم دیگه ۱۰۰ تومن باشه ولی گرون باشه

      ملاک ارزون یا گرون بودن پتانسیل های موجود در سهم هست

      پاسخ
  • با سلام خدمت شما و تمام کسانی که بدون داشتن هیچ چشمداشتی به دیگران کمک میکنند ببخشید آقای ادیب نیا منظور من دادن سیگنال توسط شما نبود بلکه این بود که یک سوال که اکثرا در تمامی کلاسهایی که من شرکت میکردم سوال همه بود این بود که ما به عنوان افراد مبتدی چطور از بین این ۵۰۰ نماد و شرکت بورسی یا بیشتر باید کدام سهمها را زیر نظر بگیریم تا بتوانیم از آموخته هامون که همان تحلیلهای بنیادی و تکنیکال و غیره استفاده کنیم چون اگه بخواهیم تمام سهمها را بررسی کنیم که اصلا وقتی برای خرید و فروش نمیمانه خصوصا با این سرعت کندی که ما مبتدی ها داریم .انشالله که توانسته باشم منظورم را درست بیان کرده باشم.

    پاسخ
    • امیرحسین ادیب نیا
      ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۱۸:۲۹

      سلام دوست عزیز
      چند تا نکته مهمه
      ۱. هر سهم از بازار رو که تحلیل کنید یک تاریخچه تو ذهنتون میمونه و البته اگر مستنداتش رو جایی ثبت کنید کافیه فقط اون رو به روز کنید(مثلا تحلیل بنیادی رو در اکسل و تکنیکال رو روی نمودارها ذخیره کنید) برای بار اول ممکنه زمان‌بر باشه ولی بعد از اون کارتون راحت خواهد شد
      ۲. استفاده از واچ لیست که انشاالله در آینده نکاتی رو در یک ویدئو توضیح خواهم داد

      پاسخ
  • عالی و پربار بود،دقیقا همین تازگیا همچین اتفاقی برا خود من اینا سلام و تجارت و ۷ ماه پیش خریدم و یک هفته پیش دقیقا زمانی ک وقت فروش نبود و در اثر اشتباه هیجانی فروختم،خیلی ممنون از این همه اطلاعات مفید و تاثیر گذاری ک ارسال میکنید

    پاسخ
  • سلام
    کاملا درسته،مصداق این موضوع رو میشه در معاملات اسکالپ دید.وقتی فرصتی از دست میره اصلا ناراحت نمیشم چون فرصت بعدی چند دقیقه بعد میاد،فقط باید دنبال ستاپ خوب بود.

    پاسخ
  • سپاس بسیار عالی بود.

    پاسخ
  • با سلام خدمت آقای ادیب نیا و تشکر از این همه انرژی مثبت که به همه میدهید من چند ماهه که از ویدیوهای شما استفاده میکنم و با تشویقهای شما به کلاسهای آموزشی در شهر خودم هم رفتم الحمدالله بد نبوده ولی اون انتظاری که من داشتم رو برآورد نکرده البته باید بگم که حدود ۸۰ درصد شاید خودم مقصر باشم بگذریم آیا شما کانالی در تلگرام مانند کانالهایی دیگری که در تلگرام هستند و اکثرا هم قابل اعتماد نیستند ندارید.اگر ندارید بهتر نیست که این کار را با اعتمادی که به شما هست انجام بدین.ممنون

    پاسخ
    • امیرحسین ادیب نیا
      ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ ۱۷:۱۲

      سلام حسین عزیز
      ممنون از همراهیت
      حقیقت اینه که من اعتقادی به دادن سیگنال به همگان ندارم به همین خاطر کانال تلگرامی که هدفش سیگنال دادن باشه وجود نداره.
      پیشنهاد می‌کنم این ویدئو رو هم ببینید

      البته یک کانال قدیمی وجود داره که بیشتر در مورد سبک زندگی است چون معتقدم اگر تمام ابزارها رو هم داشته باشید ولی تفکر و سبک زندگیتون اشتباه باشه در هیچ حوزه ای نمیتونید به دستاوردهای فوق العاده برسید

      در این کانال خیلی وقته که مطلبی زده نشده ولی شاید به پیشنهاد شما این کانال رو کمی پر رنگ‌تر کنیم البته در همون مسیر قبل و نه در راه سیگنال دادن 😉

      پاسخ
  • باسلام و خسته نباشید .مثل همیشه مفید بوده ولی تقاضا دارم در آخر صحبتهای مربوطه به موضوعات عملی یک چکیده ای از آنچه که باید بالاخره انجام دهیم را ارائه بفرمائید.
    باتشکر

    پاسخ
  • سلام.
    شایسته ستایشی استاد

    پاسخ
  • مثل همیشه عالی بود ممنون

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

امیرحسین ادیب نیا

با رویکردی موثر در این فضا حضور دارم.
امیدوارم حال و انرژیِ خوب، در زندگیِ من و تو جریان یابد.