نام او را همه شنیده‌اید! بیل گیتس نیازی به معرفی ندارد. ویلیام هنری گیتس سوم معروف به بیل گیتس، کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی، نیکوکار و مؤسس شرکت مایکروسافت است. او مدت‌ها به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می‌شد. آوازه بیل گیتس نه تنها به دلیل ثروت بی‌نهایتش، بلکه به دلیل بخشندگی و نیکوکاری بی حد و حصر او در سرتاسر دنیا پیچیده شده است.

بیل گیتس در حال حاضر و در میانه آگوست سال ۲۰۱۹، با ۱۰۵ میلیارد دلار دارایی خالص، پس از جف بزوس مؤسس آمازون، دومین فرد ثروتمند در دنیاست. در این مقاله به نکات جالب و آموزنده زندگی‌نامه وی خواهیم پرداخت.

تولد یک اسطوره

بیل در ۲۸ اکتبر سال ۱۹۵۵ و در شهر سیاتل ایالت واشنگتن به دنیا آمد. خانواده او یک خانواده فرهیخته و تحصیل‌کرده بودند. پدرش ویلیام هنری گیتس دوم، یکی از سرشناس‌ترین وکلای دادگستری بود. مادر او ماری، علاوه بر عضویت در هیئت مدیره اولین بانک بین ایالتی آمریکا، در مؤسسات خیریه نیز فعالیت می‌کرد.

در دوران نوجوانی والدین بیل علاقه داشتند که او در حرفه وکالت به ادامه تحصیل بپردازد. او از جثه کوچکتری نسبت به سنش برخوردار بود و بعضا مورد آزار هم کلاسی‌های خود قرار می‌گرفت. به همین دلیل بیشتر اوقات را در تنهایی و در اتاق خودش سپری می‌کرد.

بیل گیتس و مدرسه‌ استعدادها

بیل گیتس در ۱۳ سالگی وارد مدرسه معروف و خصوصی لیکساید (LakeSide) شد. در همان زمان بود که او کار با یک کامپیوتر ابتدایی (که با کمک والدین دانش‌آموزان برای مدرسه خریده شده بود) را آغاز کرد و رفته رفته شیفته آن‌ گردید. پس از مدتی برنامه‌نویسی کامپیوتر را شروع کرد. برای این کار هر از گاهی کلاس‌های ریاضی مدرسه را رها می‌کرد و به برنامه‌نویسی می‌پرداخت! او اولین نرم‌افزارش را با نام بازی تیک تاک، زمانی که تنها ۱۴ سال داشت نوشته بود!

بیل گیتس بیشتر وقتش را در اتاق کامپیوتر مدرسه می‌گذراند!

بیل بیشتر وقتش را در کنار پل آلن و در اتاق کامپیوتر مدرسه می‌گذراند!

آشنایی و دوستی بیل گیتس با پل آلن، ریک ویلند و صمیمی‌ترین دوستش کنت اونز در همین مدرسه شکل گرفت. این سه نفر کسانی بودند که نقش بسیار مهمی را در تأسیس، گسترش و موفقیت مایکروسافت ایفا کردند. آن‌ها گروهی را تشکیل دادند تا در همان سن و سال کم و کنار یکدیگر، بتوانند از طریق برنامه‌نویسی برای خودشان درآمدزایی کنند.

در سال ۱۹۷۰ و زمانی که بیل گیتس و دوستانش تنها ۱۵ ۱۶ سال سن داشتند، به هک برنامه‌های کامپیوتر مدرسه‌ پرداختند! شرکت علوم کامپبوتر که از استعداد آن‌ها با خبر شد، آن‌ها را برای نوشتن یک برنامه حقوق و دستمزد برای کارکنانش استخدام کرد. گیتس همچنین نرم‌افزار کلاس‌بندی دبیرستان را طوری نوشته بود که با تعداد زیادی از دخترها در یک کلاس قرار بگیرد! 😂😂

تا سن ۱۸ سالگی بیل گیتس با علاقه‌ای وصف‌نشدنی و به همراه دوستانش به کار برنامه‎‍‌نویسی می‌پرداخت. او همچنین دستمزد نسبتا خوبی را از این راه به دست آورده بود. بیل گیتس نهایتا در ۱۸ سالگی و با عنوان محقق شایسته ملی از مدرسه LakeSide فارغ‌التحصیل شد.

بیل گیتس در کنار دوست دوران مدرسه‌اش پل آلن - این دو در کنار هم مایکروسافت را پایه‌گذاری کردند ...

بیل در کنار دوست دوران مدرسه‌اش پل آلن – این دو در کنار هم مایکروسافت را پایه‌گذاری کردند…

خروج از هاروارد، ورود به زندگی جدید

بیل گیتس یک استعداد واقعی بود. در ۱۸ سالگی همه دوستان و اساتید خود را به تحسین واداشت. او در آزمون استعداد تحصیلی ایالات متحده (SAT) نمره ۱۵۹۰ از ۱۶۰۰ را کسب کرد و در پاییز سال ۱۹۷۳ وارد دانشگاه هاروارد شد.

در ابتدا علی‌رغم میل باطنی‌اش رشته حقوق مقدماتی را برگزید، اما در کنار این رشته در دوره‌های ریاضیات و علوم کامپیوتر نیز شرکت می‌کرد. طولی نکشید که گیتس به دنبال عشق و علاقه واقعیش یعنی برنامه‌نویسی رفت. او با جسارتی باورنکردنی عطای دانشگاه هاروارد، برترین دانشگاه دنیا، را به لقایش بخشید و به دنبال شروع کسب و کار خودش رفت. او استعداد خود را در هاروارد به همه ثابت کرده بود. حتی در بعضی از کلاس‌ها روش‌های جدیدی را برای حل مسائل ابداع می‌کرد.

در طی این زمان بیل گیتس برنامه خاصی برای مطالعه دروس دانشگاه نداشت و بیشتر وقتش را با کامپیوترها می‌گذراند. او همچنین ارتباط خود را با پل آلن حفظ کرده بود. در حالی که این دو بر روی یک میکروکامپیوتر کار می‌کردند، متوجه شدند که می‌توانند سیستم عاملی را برای کامپیوتر خودشان برنامه‌ریزی کنند. پس بیل گیتس خیلی زود و تنها پس از یک سال، با مشورت پدر و مادرش از ادامه تحصیل در هاروارد کناره‌گیری کرد. در ابتدا والدین بیل با او موافق نبودند، اما زمانی که سماجت و عشق و علاقه او را برای راه‌اندازی شرکتش دیدند از او حمایت کردند!

بیل گیتس بعدها در مورد این تصمیم بزرگ خود می‌گوید:

“اگر کارها خوب پیش نمی‌رفت، وقت برای برگشتن به دانشگاه زیاد بود!” – بیل گیتس

اولین دفتر کار بیل گیتس و مایکروسافت

اولین دفتر کار مایکروسافت

مایکروسافت، برند رسمی بیل گیتس می‌شود!

کار بر روی میکروکامپیوتر Altair8800 و سیستم عامل آن شروعی برای بیل گیتس و دوستانش بود. چندی بعد شرکت MITS خبر ارائه یک کامپیوتر جدید را روانه بازار کرد. گیتس و آلن با شرکت تماس گرفتند و گفتند که نرم‌افزاری تحت عنوان بیسیک برای آن نوشته‌اند. در صورتی که آن‌ها حتی آن کامپیوتر را از نزدیک هم ندیده بودند!

آن‌ها پس از مدتی توانستند ملاقاتی را با مدیرعامل شرکت MITS ترتیب داده و با این شرکت همکاری کنند. تنها ۸ هفته طول کشید تا نرم‌افزاری که گفته بودند را طراحی نمایند. پس از یک تجربه موفق برنامه‌نویسی، شرکت MITS پل آلن را به استخدام خود درآورد و گیتس نیز در نوامبر ۱۹۷۵ دانشگاه را ترک کرد تا به او بپیوندد.

پل آلن نام همکاری بین خودش و بیل گیتس را Micro-Soft گذاشت. در واقع این نام ترکیبی از Microcomputer و Software به معنای کامپیوتر کوچک و نرم‌افزار است. شرکت مایکروسافت یک سال بعد و در نوامبر سال ۱۹۷۶ رسما در یک دفتر در شهر آلباکورکی ایالت نیومکزیکو شروع به کار کرد. بیل گیتس نیز که از دانشگاه مرخصی گرفته بود، دیگر هیچ‌گاه به هاروارد برنگشت…

او و دوستانش بر این باور بودند که کامپیوتر تبدیل به وسیله‌ای ارزان و پرکاربرد بر روی هر میزی خواهد شد! شعار آن‌ها در ابتدای کار “هر خانه یک کامپیوتر” بود که انگیزه‌ای مضاعف را برایشان ایجاد می‌کرد.

"هر خانه یک کامپیتور" - شعار بلند پروازانه بیل گیتس و دوستانش که طولی نکشید تا به واقعیت بدل شود!

“هر خانه یک کامپیوتر” – شعار بلند پروازانه گیتس و دوستانش که طولی نکشید تا به واقعیت بدل شود!

اساس کار، نظارت بر جزئیات!

چند ماه بعد و قبل از پایان سال ۱۹۷۶، زمانی که بیل گیتس تنها ۲۱ سال داشت، به دلیل عدم رعایت حق کپی‌رایت نرم‌افزاری که طراحی کرده بودند، از شرکت MITS جدا شد. پس از این جدایی، شرکت مایکروسافت به طراحی و توسعه زبان‌های برنامه‌نویسی برای سیستم عامل‌های مختلف ادامه داد. کسب و کار گیتس آهسته آهسته رشد می‌کرد. تا جایی که سه سال بعد تصمیم گرفت که به ایالت واشنگتن تغییر مکان دهد.

هر چند پس از مدتی و با گسترش مایکروسافت، تعدادی از مهندسان به استخدام آن‎ها درآمدند، اما بیل گیتس شخصا به همه جزئیات نظارت می‌کرد. او خط به خط کدهای نوشته شده و برنامه‌های طراحی شده را بازبینی می‌نمود و در صورت لزوم آن‌ها را اصلاح می‌کرد.

“من در برخی از امتحانات مردود شدم ولی دوستم همه را پاس کرد. حالا او یکی از مهندسین مایکروسافت است و من مالک مایکروسافت هستم” – بیل گیتس

مایکروسافت، غول تکنولوژی و نرم‌افزار

در سال ۱۹۸۰ و طی مذاکراتی میان نمایندگان شرکت IBM و بیل گیتس، قرار بر این شد که مایکروسافت سیستم عامل PC DOS را در ازای مبلغ ۵۰ هزار دلار برای IBM طراحی کند. این اولین قرارداد بزرگ تجاری برای بیل گیتس بود. فروش فوق‌العاده این سیستم عامل، جایگاه مایکروسافت را در بازار نرم‌افزار به شدت ارتقا داد. در حالی که نام IBM بر روی محصولات درج شده بود، اما نشریات به سرعت به معرفی بیل گیتس و نقش اساسی او و تیمش پرداختند. بسیاری از مجلات بیل گیتس را عامل اصلی موفقیت این سیستم عامل می‌دانستند. در سال ۱۹۸۱ و طی یک دوره بازنگری در ساختار مایکروسافت، بیل گیتس به عنوان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره این شرکت برگزیده شد.

در سال ۱۹۸۳ مایکروسافت یک دستگاه جدید به نام “موس” را به عنوان رابط گرافیکی کاربر و کامپیوتر به بازار معرفی کرد که با استقبال وسیعی همراه شد. اولین نسخه ویندوز مایگروسافت در سال ۱۹۸۵ روانه بازار شد. هر چند سال بعد مایکروسافت سیستم عامل OS2 را برای IBM طراحی نمود، اما به دلیل برخی اختلافات همکاری مایکروسافت با IBM (که تا آن زمان بزرگترین غول کامپیوتر دنیا بود) رو به پایان بود.

بیل گیتس سال‌ها عنوان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره مایکروسافت بر عهده داشت...

گیتس سال‌ها عنوان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره مایکروسافت را بر عهده داشت…

بیل گیتس، یک مدیر واقعی

بیل گیتس از سال ۱۹۷۵ تا ۲۰۰۶ به عنوان نفر اول مایکروسافت تأثیر بسیاری بر افزایش کیفیت زندگی همه ما داشته است. در این سال‌ها مایکروسافت روز به روز گسترش یافته و در کنار اپل، تبدیل به بزرگترین شرکت در حوزه تکنولوژی و نرم‌افزار شده است.

بیل گیتس معمولا به ندرت به تلفن همراه خود اهمیت می‌داد. بیشتر اوقات به دلیل مشغله فراوان حتی از پاسخ دادن به بسیاری از تماس‌ها معذور بود. او به صورت مرتب جلساتی را با مدیران ارشد شرکتش برگزار می‌کرد. بسیاری از آن‌ها بیل گیتس را فردی با روحیه رقابت، پر تلاش و مبارز توصیف می‌کردند. بیل گیتس همواره با سخنان خود سعی در ترغیب کارکنان مایکروسافت برای ارائه عملکردی بهتر داشت. زمانی که کارکنانش به بهانه آخر هفته به خانه می‌رفتند، او با جملاتی مثل: “باشه، خودم آخر هفته انجامش میدم!” همه را متعجب می‌کرد!

در سال‌های اولیه و تا سال ۱۹۸۹ او در برنامه‌نویسی نرم‌افزارها نیز مشارکت فعالی داشت، اما از آن پس نقش اصلی بیل گیتس به عنوان مدیر عامل و مدیر اجرایی از اهمیت زیادی برخوردار بود. بیشتر محصولات مایکروسافت نه بخاطر درآمدزایی، بلکه بخاطر عشق و علاقه بیل گیتس به نتیجه می‌رسید. او در ۳۲ سالگی و پس از فروش بخشی از سهام مایکروسافت، با ۱.۲۵ میلیارد دلار دارایی، به عنوان جوانترین میلیارد جهان شناخته شد.

امور خیرخواهانه، مقصد بعدی

این مدیر توانمند و ثروتمند خودساخته پس از ۳۱ سال که نفر اول مایکروسافت بود، در سال ۲۰۰۶ از این مسئولیت کناره‌گیری کرد. او از مدیرعاملی مایکروسافت کنار رفت تا بیشتر زمان خود را به امور بشردوستانه و خیرخواهانه بپردازد. پس از ترک مایکروسافت او بیشتر زمان خود را صرف پروژه‌هایی دیگر با هدف ارتقای کیفیت زندگی انسان‌ها می‌کند.

بیل گیتس در سال ۱۹۹۴ با فروش قسمتی از سهامش در مایکروسافت بنیاد خیریه ویلیام گیتس را تأسیس کرد. اما ۶ سال بعد و با اختصاص مبلغ ۵ میلیارد دلار، با کمک همسر خود، بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس را پایه‌ریزی کرد. این عدد در آن زمان معادل ثروت لازم برای ورود به فهرست ۱۰۰ ثروتمند برتر دنیا بود!

این بنیاد در سال ۲۰۱۳ با ارزش حدود ۳۵ میلیارد دلار، تبدیل به بزرگترین خیریه جهان شد. بر خلاف بسیاری از مراکز خیریه دیگر، گیتس به تمام اطلاعات برای آگاهی از این که این مبالغ در کجا هزینه می‌شوند، دسترسی داشت. در سال ۲۰۰۹ او از طریق همین بنیاد مبلغ ۲۰ میلیون دلار را به دانشگاه کارنگی ملون برای ساختن مرکز علوم کامپیوتر بیل گیتس اختصاص داد.

الگوی بخشندگی بیل گیتس که بود؟

بیل گیتس در سخنانش عنوان کرده که این سخاوت و بخشندگی را از دیوید راکفلر الگو گرفته است. در سال ۲۰۰۷، بیل گیتس و همسرش مبلغی حدود ۲۸ میلیارد دلار معادل نیمی از ثروت خود را به بنیاد خیریه خودشان اهدا کردند. آن‌ها گفته‌اند که قصد دارند در نهایت حدود ۹۵% از ثروت خود را صرف امور خیریه کنند. بنیاد خیریه گیتس در حال حاضر در ۴ بخش بهداشت جهانی، توسعه جهانی، سیاست و تبلیغات جهانی و ایالات متحده فعالیت دارد. این بنیاد از سه عضو هیئت مدیره شامل بیل و ملیندا گیتس و وارن بافت تشکیل شده است.

از کمک‌های شخصی بیل گیتس می‌توان به اختصاص ۲۰ میلیون دلار به دانشگاه ماساچوست برای احداث ساختمان ویلیام گیتس، اختصاص ۶ میلیون دلار برای احداث ساختمان علوم کامپیوتر گیتس در دانشگاه استنفورد و اختصاص ۱۰۰ میلیون دلار برای درمان جهانی بیماری آلزایمر اشاره کرد.

زندگی شخصی بیل گیتس

بیل گیتس در سال ۱۹۹۴ و در سن ۳۹ سالگی با یکی از کارکنان مایکروسافت یعنی ملیندا رایس ازدواج کرد. آن‌ها به همراه ۳ فرزند خود در ملکی لوکس به ارزش بیش از ۱۵۰ میلیون دلار و مشرف به دریاچه واشنگتن در سیاتل زندگی می‎کنند. این بنای ۶۱۰۰ متری دارای تمامی امکانات از جمله استخر، باشگاه ورزشی و سالن‌های متعدد است.

یکی از املاک بزرگ بیل گیتس مشرف به دریاچه واشنگتن سیاتل و محل زندگی اوست ...

یکی از املاک بزرگ گیتس، مشرف به دریاچه واشنگتن سیاتل و محل زندگی اوست…

این ملک تنها یکی از ده‌ها ملک بیل گیتس در ایالات متحده است. او همچنین صاحب دو جت شخصی پیشرفته، یک جت بوئینگ در رهن با مبلغ ۸۰ میلیون دلار، مجموعه‌ای از اتومبیل‌های لوکس قدیمی و آثار فاخر هنری است. علاقه او به خودروهای قدیمی پورشه زبانزد خاص و عام است. گیتس بسیاری از اوقات به دلیل پارک خودرو در مکان نامناسب مجبور به پرداخت هزینه به سایر خودروها می‌شد. بسیاری از افراد برای این موضوع از عبارت “Send bill to Bill” یعنی صورت حساب را برای بیل بفرست، استفاده می‌کردند!

خودروی لوکس پورشه 959 بیل گیتس که طبق معمول در کنار خیابان پارک شده است!

خودروی لوکس پورشه ۹۵۹ گیتس که طبق معمول در کنار خیابان پارک شده است!

بیل گیتس خود را فردی معتقد به باورهای مذهبی می‌داند. او در یکی از مصاحبه‌هایش بیان کرده که فرزندانش نیز به اعتقادات کلیسا باور دارند. اما به عقیده وی این باورها بیشتر از آن که مذهبی باشند، بر پایه اخلاق استوار شده‌اند.

علاقه او به مطالعه باعث گردآوری مجموعه‌ای بزرگ در کتابخانه‌اش شده است. گیتس در اوقات فراغت خود به ورزش‌هایی مانند تنیس و گلف می‌پردازد. او علی‌رغم ثروت فراوانش تا قبل از سال ۱۹۹۷ که یک جت اختصاصی خرید، معمولا با پروازهای عادی به سفر می‌رفت.  نکته جالب این که گیتس سال‌هاست از عارضه کور رنگی رنج می‌برد!

کمک به فرزندان: فقط ۱۰ میلیون دلار!

بیل و ملیندا گیتس تصمیم گرفته‌اند که برای هر کدام از فرزندانشان تنها ۱۰ میلیون دلار و مجموعا ۳۰ میلیون دلار در نظر بگیرند. این تصمیم جالب احتمالا به این دلیل گرفته شده که دوست دارند فرزندانشان خود راه موفقیت و ثروت را طی کنند. به نظر آن‌ها ثروت میلیاردی برای آینده فرزندانشان مناسب نخواهد بود!

افتخارات بی‌شمار بیل گیتس

هر چند که بیل گیتس در ۱۹ سالگی دانشگاه هاروارد را رها کرد، اما او دارای مدرک دکترای افتخاری از دانشگاه‌های مطرح دنیاست. دانشگاه‌های هاروارد (که روزی آن را رها کرده بود!)، دانشگاه کمبریج، دانشگاه واسدا، دانشگاه سینگهوا چین، مؤسسه سلطنتی فناوری سوئد و چند موسسه و دانشگاه مطرح دیگر…

اهدای مدرک دکترای افتخاری به بیل گیتس که روزی دانشگاه را رها کرده بود ... وی در این مراسم می‌گوید: "پدرم همیشه دوست داشت که من به دانشگاه برگردم و مدرکم را بگیرم! پدر! حالا من این جا هستم!"

اهدای مدرک دکترای افتخاری به گیتس که روزی دانشگاه را رها کرده بود… وی در این مراسم می‌گوید: “پدرم همیشه دوست داشت که من به دانشگاه برگردم و مدرکم را بگیرم! پدر! حالا من این جا هستم!”

بیل گیتس در سال‌های ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶، ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۷، ۲۰۰۹، و از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ عنوان ثروتمندترین فرد جهان را در اختیار داشته است. او در ۱۸ سال از ۲۴ سال گذشته به عنوان ثروتمندترین فرد جهان دست یافته است. بیل گیتس تاکنون ۶ میلیارد دلار معادل ثروت کنونی نفر ۴۰۰ ام دنیا را به عنوان مالیات به دولت پرداخته کرده است! البته وی عنوان کرده که از این بابت بسیار خوشحال است، چرا که توانسته به مردم کشورش خدمتی انجام دهد.

مجله تایم نام بیل گیتس را در فهرست ۱۰۰ فرد تأثیرگذار در قرن بیستم قرار داده است. بیل گیتس همچنین در سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ در فهرست ۱۰۰ فرد تأثیرگذار سال قرار گرفت. او و همسرش در سال ۲۰۰۵ عنوان خیرترین فرد جهان را از نگاه مجله تایم به خود اختصاص دادند.

عناوین بسیار زیادی دیگری نظیر، مدیر برتر سال، پنجمین و چهارمین فرد قدرتمند جهان در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲، مدال شوالیه بریتانیا از ملکه الیزابت دوم، مدال افتخار آزادی از باراک اوباما رئیس جمهور وقت ایالات متحده، و مدال‌های افتخار دیگری از هند و فرانسه از جمله افتخارات بی‌شمار بیل گیتس هستند.

چکیده مطلب:

دو کتاب بیل گیتس با نام‌های “تجارت با سرعت تفکر” و “مسیر پیش رو” شاید بهترین منابع برای آگاهی از باورهای گیتس در مورد کامپیوتر و بیشتر از آن، در مورد زندگی باشد. کسی که با استفاده از باورهای عمیق خود به ثروتی بی‌نهایت رسید. او رمز موفقیت خودش را در استخدام افراد باهوش و همچنین عشق به برنامه‌نویسی عنوان کرده است. بیل‌گیتس بارها بخش عظیمی از ثروت خود را بخشیده است. او در حالی که مایکروسافت را رها کرده، اما نامش همچنان در کنار بزرگان دنیای تجارت به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان می‌درخشد. به راستی قدرت یک انسان چقدر می‌تواند باشد؟!

جالب است بدانید که اگر بیل گیتس می‌توانست کشوری مستقل باشد، ۷۰امین کشور ثروتمند جهان بود! بیل گیتس دیگر بزرگترین سهامدار مایکروسافت نیست و اخیرا بر روی پروژه‌های خلاقانه دیگری مثل یافتن انرژی‌های پاک برای کره زمین سرمایه‌گذاری می‌کند…

“اگر فقیر به دنیا بیایید تقصیر شما نیست، اما اگر فقیر از دنیا بروید، این تقصیر شماست!” – بیل گیتس

نظرات این مطلب

امیرحسین ادیب نیا

با رویکردی موثر در این فضا حضور دارم.
امیدوارم حال و انرژیِ خوب، در زندگیِ من و تو جریان یابد.

۲ دیدگاه. شما هم نظر خود را بنویسید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

امیرحسین ادیب نیا

با رویکردی موثر در این فضا حضور دارم.
امیدوارم حال و انرژیِ خوب، در زندگیِ من و تو جریان یابد.